Linda Bruggink

Een leven lang leren

Profielfoto
Mijn verhaal

‘Een leven lang leren, werken = leren, de lerende professional en kennisdelen’ is mij op het lijf geschreven.
Als onderwijs en gezondheidszorg professional geloof ik in leren en jezelf blijven ontwikkelen. Leren is niet alleen een opleiding doen of een studie volgen. Leren doe je heel je leven, 24/7. Leren doe je formeel, georganiseerd. Maar nog veel meer informeel, soms ongemerkt. Tijdens je werk en in privésituaties.
Vanuit mijn passie voor leren, het ontwikkelen van (digitale) leermiddelen, taal en tekst heb ik mij gespecialiseerd tot onderwijskundig e-learning ontwerper, opleidingsadviseur en tekstschrijver. Ik ben een enthousiaste idealist. Maar ook een analytische pragmaticus die graag samenwerkt en kan verbinden.
Sinds oktober 2016 ben ik de trotse eigenaar van SMART e-learning & development.

 

 

Naam Linda Bruggink
Organisatie SMART e-learning @ development
Specialisaties Advisering, Competentiegerichte opleidingen, E-learning en ICT, Ontwikkeling materialen, Projectmanagement, Toetsing, Ontwerp opleidingen
0612060172
[email protected]
Mijn portfolio

Hoewel ik mijn werkzame leven ben begonnen als operatieassistent, heb ik mij daarna ontwikkeld tot onderwijsprofessional. Als eerstegraads docent in het hoger gezondheidszorg onderwijs, als mbo docent Nederlands en als projectleider heb ik veel ervaring opgedaan binnen het hbo en mbo met het projectmatig ontwerpen en innoveren van curricula, les- en toetsmaterialen en scriptie begeleiding. Vanwege mijn interesse in leren met behulp van technologie heb ik de de opleiding Onderwijskundig e-learning ontwerper gevolgd. Daarnaast ben ik werkzaam als redacteur en auteur. Ik ben inzetbaar op het gebied van:

Opleidingsadvies en onderwijskundige ondersteuning,

Ontwerpen en innoveren van opleidingen,

Ontwerpen en begeleiden van digitale opleidingsconcepten,

Ontwikkelen van e-learning en blended learning

Trainingen en toetsen,

Projectmanagement

en het schrijven van pakkende teksten.

Mijn organisaties

Projecten en opdrachtgevers zijn:

Uitgeverij Bohn, Stafleu van Loghum

Project Leerlandschap OKC 2020

Zorgacademie Erasmus MC

Zorgkeuzelab

Isala Academie

Medlon Medische Diagnostiek

Newes Energy Services