Privacy en betrouwbaarheid

De gegevens van de leden en sponsors van NetOO zijn volledig in handen van die leden en sponsors. De leden bepalen zelf wat zij wel of niet over zichzelf publiceren.

Hoe waarborgt NetOO de privacy?

Uitgangspunt van NetOO is dat de leden, als ondernemende onderwijskundigen, belang hebben bij de publicatie van contactgegevens en professionele profielen. Om zaken als spamming te voorkomen, zijn de e-mailadressen niet zichtbaar voor het publiek. U kunt een NetOO-lid wel e-mail sturen via de link 'Stuur een e-mail' op de profielpagina's (klik op leden). Ook kunt u in veel gevallen meer contactgegevens achterhalen op de eigen websites van de leden en hun bedrijven.

Hoe waarborgt NetOO de betrouwbaarheid?

NetOO streeft naar een bruikbare site met betrouwbare informatie.
Bij aanmelding wordt daarom gecontroleerd of een aspirant-lid aan alle voorwaarden voldoet. Wanneer aan alle voorwaarden voldaan wordt, krijgt het aspirant-lid de status van lid met een bedrijf of lid met een bedrijf in oprichting. Vanaf dat moment is het beheer van de persoonlijke informatie en de bedrijfsinformatie op deze website volledig in handen van het betreffende lid. U kunt de NetOO-vereniging niet aanspreken op de inhoud van de profielen.