Over Vrienden van NetOO

De leden van NetOO willen graag mensen leren kennen die net als zij werkzaam zijn op het gebied van ontwikkelen en opleiden. Zou u graag deel willen uitmaken van NetOO, maar bent u geen zelfstandig ondernemer en/of heeft u niet gestudeerd aan de Universiteit Twente? Dan kunt u vriend worden van NetOO!

Wie kan vriend van NetOO worden?

U kunt vriend van NetOO worden wanneer u werkzaam bent op het gebied van ontwikkelen en opleiden. Mogelijke vrienden zijn bijvoorbeeld:
- onderwijskundigen die aan een andere universiteit dan de Universiteit Twente zijn afgestudeerd;
- onderwijskundigen uit Twente die in loondienst werkzaam zijn;
- mensen met een willekeurige andere opleiding die werkzaam zijn op het gebied van ontwikkelen en opleiden.

Wat zijn de voordelen voor de vrienden van NetOO?

Vrienden kunnen deelnemen aan de themabijeenkomsten van NetOO, om kennis uit te wisselen en elkaar en de NetOO-leden beter te leren kennen. Daarnaast kunnen ze op de NetOO-site een profiel invullen dat zichtbaar is voor de NetOO-leden en andere vrienden. Bezoekers van de site die niet in kunnen loggen, zien alleen de naam en bedrijfsnaam van de vriend. Vrienden kunnen ook deelnemen aan de communicatie via (een deel van) de NetOO-prikborden.

Kosten

Een vriend betaalt jaarlijks € 100 contributie. Deelname aan een themabijeenkomst kost € 100 per keer. Aan sociale bijeenkomsten zijn ook voor de vrienden geen kosten verbonden.

Voor meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de prezi over NetOO op http://prezi.com/lyhhxmpu9vjc/netoo.
Neem voor meer informatie en/of aanmelding van vrienden contact op met Ineke Bosch, voorzitter van NetOO.