Over vrienden van NetOO

De leden van NetOO willen graag mensen leren kennen die net als zij werkzaam zijn op het gebied van ontwikkelen en opleiden. Zou u graag deel willen uitmaken van NetOO, maar bent u geen zelfstandig ondernemer en/of heeft u niet gestudeerd aan de Universiteit Twente? Dan kunt u vriend worden van NetOO!

Wie kan vriend van NetOO worden?
U kunt vriend van NetOO worden wanneer u werkzaam bent op het gebied van ontwikkelen en opleiden. Mogelijke vrienden zijn bijvoorbeeld:

  • onderwijskundigen die aan een andere universiteit dan de
    Universiteit Twente zijn afgestudeerd;
  • onderwijskundigen uit Twente die in loondienst werkzaam zijn;
  • mensen met een willekeurige andere opleiding die werkzaam zijn op
    het gebied van ontwikkelen en opleiden.

Wat zijn de voordelen voor de vrienden van NetOO?
Vrienden kunnen deelnemen aan de themabijeenkomsten van NetOO, om kennis uit te wisselen en elkaar en de NetOO-leden beter te leren kennen. Daarnaast kunnen ze op de NetOO-site een profiel invullen dat zichtbaar is voor de NetOO-leden en andere vrienden. Bezoekers van de site die niet in kunnen loggen, zien alleen een deel van het profiel. 

Kosten
Een vriend betaalt jaarlijks € 100 contributie. Deelname aan een themabijeenkomst kost € 50 per keer. 

Voor meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Bekijk de prezi over NetOO op http://prezi.com/lyhhxmpu9vjc/netoo.
Stuur voor meer informatie een mail naar: [email protected]

Vrienden van NetOO

Jan Nieuweboer

Innovatiemanager bij Rabobank
Als Innovatiemanager ben ik verantwoordelijk voor het identificeren van trends in Learning & Development, initiëren van onderzoeken, invoeren van innovaties ter verbetering van de performance van medewerkers, en het verbeteren van het algemene innovatieklimaat.

Harry Molkenboer

Directeur Bureau voor Toetsen & Beoordelen
Toetsdeskundige, adviseur, auteur, redactielid EXAMENS - tijdschrift voor de toetspraktijk Onze missie: verhogen van de toetsbekwaamheid van medewerkers, verbeteren van toetsproducten en verbeteren van de toetsorganisatie.

Barbara Becker

zelfstandig ondernemer, OOK
Onderwijskundige en expert kwaliteit voor het beroepsonderwijs en EVC. Voorbeelden van werkzaamheden: kwaliteitsanalyses uitvoeren van opleidingen en EVC-procedures, curricula ontwikkelen, instrumenten voor kwaliteitszorg ontwikkelen, projecten voor vernieuwing begeleiden.

Cokky Schoof

Onderwijskundige- Schoof Onderwijskundige Diensten
Vaktechnische achtergrond. Praktisch ingesteld, gestructureerd en enthousiast. Ontwikkelen, redigeren en adviseren. Producten: o.a. opleidingsprogramma, lesstof, e-learning en toetsen voor m.n. vmbo en mbo. Doelgroep: bedrijven, scholen, opleidingsinstituten.

Elise Weber

Eigenaar Athena onderwijskundig adviesbureau
Projectmanager/projectleider, adviseur en ontwikkelaar. Ik ben gespecialiseerd in beroepsonderwijs, aansluiting bedrijven/branches en arbeidsmarkt en NLQF. Werkzaamheden o.a begeleiden projecten, opstellen functieprofielen, ontwikkelen curricula.