Eline Noorbergen

Stuur een e-mail
0186 84 63 89
0651 99 55 96
Skype: eline.noorbergen
mijn LinkedIn profiel


kenmerkend voor mijn werkwijze: snel inwerken, goed plannen & organiseren, samenwerken, resultaatgericht werken, afgeronde producten opleveren 

 

Zoekt u een onderwijskundig adviseur of projectleider die gericht is op het behalen van concrete resultaten die voldoen aan uw wensen en die goed geïmplementeerd zijn in uw organisatie, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik heb ervaring met het leiden van projecten en onderwijskundige advisering, zowel in het bedrijfsleven als in het onderwijs (universitair, hoger beroepsonderwijs en middelbaar beroepsonderwijs).

Ik heb een positieve en optimistische houding naar mensen en opdrachten en werk graag samen met anderen aan goede projectresultaten. Voor lastige opdrachten of projecten schrik ik niet terug. Ik ben gedreven in het bereiken van resultaten, ook als ik daarvoor iets extra moet doen. Ik ben in staat me snel in te werken in nieuwe situaties en contexten.

Kwaliteit van oplossingen staat voor mij voorop. Daarnaast zijn voor mij kernwoorden in mijn aanpak: analytisch, realistisch, open, klant en omgeving gericht, resultaatgericht.

-------------------------------------------------------------------------

Verenigingen waarvan lid

TOPOS; alumni vereniging voor afgestudeerde onderwijskundigen; lid van diverse netwerken

Specialisaties

Projectmanagement

Veel ervaring met projectmanagement, onder andere bij (1) Implementatie van e-learning in grote organisaties. Van bepalen van de strategie tot selectie van e-learning solution, tot ontwikkeling, test en implementatie van de e-learning solution en de evaluatie daarvan. (2) Ontwikkelen en implementeren van kwaliteitszorg systemen. (3) Trajecten van curriculumvernieuwing en verbetering, vaak in gang gezet vanwege visitatie en accreditatie.

Advisering

Adviseren over onderwijsverbeteringen en onderwijsvernieuwingen naar aanleiding van problemen en vragen bij onderwijsorganisaties (zoals faculteiten van Universiteiten, HBO instellingen, commerciële bedrijven). Advisering ten aanzien van kwalitatief en effectief gebruik van e-learning / blended learning in onderwijstrajecten.

E-learning - ICT

Ontwikkelen van ict en onderwijsvisie en -beleid en het uitzetten van strategieën om deze te implementeren. Projectmanagement van implementatieprojecten van e-learning toepassingen zoals Elektronische Leeromgevingen, repositories / LCMS in het onderwijs, elektronische portfolio’s, ontwikkeling en hergebruik van leerobjecten bijvoorbeeld in het medisch onderwijs.

Werkervaring

2008 tot heden: ENconsult, zelfstandig onderwijskundig adviseur en projectmanager.

2005 tot 2008: Universiteit Groningen, UOCG (Universitair OnderwijsCentrum Groningen)

2003 tot 2005: Universiteit Leiden, ICLON (Interfacultair Centrum voor Leraren Opleiding en Nascholing).

2001 tot 2003: KPMG Consulting (Atos KPMG Consulting)
Senior Consultant en projectmanager op diverse e-learning projecten.

1998 tot 2001: KPN Opleidingen

1991 tot 2000: KPN Research, Instituut voor Toegepast Bedrijfsonderzoek

--------------------------------------------------------------------------

Publikaties en producten

Vergelijking van het Blackboard Content System en Harvest Road Hive / Jos Hamers, Willem van Valkenburg, Roderik van der Wilk & Eline Noorbergen. – E-merge publicatie (maart 2005). Zie http://www.e-mergeconsortium.nl

Learning Content Management en de kunst van de ordening / Willem van Valkenburg, Jos Hamers & Eline Noorbergen. E-merge publicatie (april 2004). Zie http://www.e-mergeconsortium.nl

Leiden in Legoland: over leerobjecten en opslag van digitaal leermateriaal., Marja Verstelle, Henk Frencken & Eline Noorbergen. ICLON trendrapport nr. 130 (september 2003).

Succesvol e-learning implementeren: visie en concrete stappen / Eline Noorbergen & Harm Weistra - In: Opleiding & Ontwikkeling (2002) 15e jaargang: april 2002 p. 26-27

Vijf invalshoeken bij het invoeren van e-learning / Harm Weistra & Eline Noorbergen - In: Opleiding & Ontwikkeling (2002) 15e jaargang: maart 2002 p. 37-38

-------------------------------------------------------------------------

Organisatie

ENconsult; onderwijskundig advies & projectmanagem..

Documenten / meer informatie

CV Eline Noorbergen