Ben Vos

Stuur een e-mail
0652629292


Praktisch, analytisch, maatwerk, pionier 

 

Als onderwijskundige ontwerp en ontwikkel ik maatwerk leertrajecten en leermiddelen. Hierbij ga ik analytisch en pragmatisch te werk en zoek naar praktische, direct toepasbare oplossingen.

Ik heb veel ervaring als trainer/coach in de context van competentiegerichte (hbo) opleidingen. Het is voor mij steeds weer een uitdaging mensen te steunen en te motiveren bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Verenigingen waarvan lid

Topos

Specialisaties

Competentiegerichte opleidingen

Competentiegerichte opleidingen staan voor serieuze uitdagingen. Hoe motiverende leeromgevingen te ontwerpen? Hoe om te gaan met het zelfstandig leren? Hoe docenten te ondersteunen en te motiveren bij alle vernieuwingen, want zij maken het verschil. Ik wil graag mijn energie steken in het oplossen van deze vragen/problemen.

Trainer - Coach

Als trainer/coach wil ik het beste uit mensen halen. Gericht op hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Feedback is het meest krachtige middel hierbij.

Games - Simulaties

Ik train al vele jaren hbo/mbo-studenten van alle Nederlandse Bouwgerelateerde opleidingen in een high fidelity simulatieomgeving met acteurs. Zij trainen hier management skills. Deze simulaties hebben een hoog leereffect en zijn zeer motiverend.

Werkervaring

2006 - heden: eigenaar Vos Opleiding & Advies
1995 - 2006: Projectmanager bij Blaak Advies BV (nu Westrik Bouwadvies)

Organisatie

Vos Opleiding & Advies

Documenten / meer informatie

cv_benvos.doc