Jet Vedelaar


Inzetbaar als OPLEIDINGSKUNDIG ONTWIKKELAAR / REDACTEUR. Ik werk resultaatgericht, ik ben sterk in structuur, betrouwbaar, zorgvuldig en ik communiceer helder en respectvol. 

 

PASSENDE LEERMATERIALEN
Mijn kracht ligt in het ontwerpen en ontwikkelen van passende leermaterialen. Goed afgestemd op de kennis en bekwaamheden die de werkplek vraagt, interactief en uitdagend. Ik sta voor kwalitatieve opleidingsproducten die plezier in leren uitstralen en die deelnemers verleiden om er mee aan de slag te gaan. Dit is maatwerk en gebeurt uiteraard in nauwe samenwerking met u, de klant.
Voorbeelden van opleidingsmaterialen: praktijkopdrachten, content voor e-learning programma's, cursistenmateriaal, toetsinstrumenten, zelfstudiepakket, (docenten)handleiding, werkprocedures, presentaties,...

PASSENDE TEKSTEN
Naast het ontwikkelen en bewerken van leermaterialen kunt u bij mij ook terecht voor tekstredactie. Bij het schrijven van teksten is het belangrijk om ook perfect af te stemmen op de doelgroep voor wie je schrijft. Ook teksten vragen net als leermaterialen om een heldere structuur, zodat de lezer snel en gemakkelijk tot de essentie komt. Om de begrijpelijkheid van teksten te vergroten of om begrippen te illustreren worden waar mogelijk visuele middelen (schema's, foto's, illustraties,..) ingezet.
Het kan gaan om educatieve teksten te gebruiken in een leerpakket, maar ook om niet-educatieve, zakelijke of informele teksten, zoals een folder, nieuwsbrief, webtekst,...

Verenigingen waarvan lid

NetOO

Specialisaties

Ontwikkeling materialen

E-learning - ICT

Trainer - Coach

Werkervaring

Sinds 2011: Eigenaar Apropos Training

2004 - 2011: Projectleider leren en ontwikkeling, Kentalis, organisatie voor zorg en onderwijs aan mensen met een beperking

1998 - 2003: Senior learning and development specialist en trainer Weight & Balance EMEA region, FedEx Express, Brussel

1992 - 1995: Researcher, Knowledge Technologies, Brussel

1989 - 1992: Researcher, Didael, e-learning company, Milano

Publikaties en producten

* Vedelaar, J. & v.d. Heuvel, M. (2008). Een kijkje in de kenniskeuken van Viataal: Kennismanagement in een instelling voor zorg en onderwijs, Opleiding&Ontwikkeling, mei.

* Van Marcke, K. & Vedelaar, H. (1995). Learner adaptivity in generic instructional strategies. AI-ED (AI and Education) '95, Washington.

* Van Marcke, K. & Vedelaar, H. (1994). An intelligent electronic tutor. Proceedings of first International Conference on Distance Education in Russia (ICDED'94), juli 4-8, Moskow.

* Vedelaar, H. & Falcone, C. (1991). A flexible authoring environment: specifying lesson structures, Proceedings of 12th ECOO and the 8th ICTE Joint Conference, mei 3-10, Toronto.

Organisatie

Apropos Training

Documenten / meer informatie

CV_nl