Annelies Braak

Stuur een e-mail
06-81428598


Ervaren (interim) opleidingsadviseur, onderwijskundig adviseur, projectleider. Betrokken, praktisch en resultaatgericht. 

 

Als zelfstandig opleidingsadviseur begeleid ik organisaties bij het ontwikkelen van hun medewerkers, het vertalen van bedrijfsdoelen naar opleidingsplannen, het opzetten van leertrajecten om veranderingsprocessen te ondersteunen en het organiseren en coördineren van de benodigde leeractiviteiten. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het professionaliseren van trainers en backoffice medewerkers.
Voor diverse opdrachtgevers heb ik als projectleider grootschalige opleidings- en ontwikkelingsprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met inhoudsdeskundigen, trainers en projectmedewerkers.

Ik vind het belangrijk dat leeractiviteiten bijdragen aan de organisatiedoelstellingen en dat het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk wordt toegepast. Bovendien mag leren leuk zijn !
Mijn aanpak is betrokken, praktisch en resultaatgericht.

Verenigingen waarvan lid

NetOO

Specialisaties

Advisering

- het adviseren van organisaties bij opleidings- en ontwikkelingsvragen; - het geven van individueel (online) leeradvies;

Projectmanagement

- het opzetten en ontwikkelen van leertrajecten; - het coördineren van de uitvoering van opleidingsprogramma"s;

Beleid - Management

- het schrijven van (strategische) opleidingsplannen en het coördineren van de uitvoering ervan; - het professionaliseren van trainers en backoffice; - het opzetten van een opleidingsafdeling, academy of leerhuis;

Werkervaring

2010 – heden: Zelfstandig (interim) opleidingsadviseur / projectleider

2001 – 2010: Senior opleidingsadviseur bij Human Capital Group Talent Development

2000 – 2001: Accountmanager bij FunatWork

1997 – 2000: Consultant bij Intec Opleiding en Ontwikkeling

1994 - 1997: Onderwijskundige bij Hunter Douglas Europe

Organisatie

ANNELIES BRAAK

Documenten / meer informatie

cv_annelies_braak_november_2011.doc