Eskil Elfferich-Ziekman

Stuur een e-mail
06- 53 338 316


Vol enthousiasme, daadkracht en energie begeleid ik vernieuwings trajecten in het onderwijs. 

 

Ik ben een professioneel coach (gecertificeerd bij ST!R, het kwaliteitskeurmerk voor coaches). En ik leid mensen op tot professioneel coach.

Daarnaast ben ik een specialist op het gebied van het adviseren over en het begeleiden van implementatietrajecten in het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MB0)


Voorbeelden van dergelijke trajecten zijn:
- opleiderschap bij Pro Education bij de master Professioneel Coach
- implementatietrajecten op scholen
- trainingen op het gebied van onderwijsvernieuwingen
- coachingstrajecten voor docenten

Dit alles doe ik op een betrokken manier, waarbij proces en resultaat hand in hand gaan. De focus ligt op het te behalen resultaat, en daarvoor zoek ik altijd naar een vorm om dat resultaat zo efficient mogelijk te bereiken. De klant staat daarbij centraal. Tijdens de samenwerking let ik ook op het leren van de klant. Een samenwerking is in mijn ogen geslaagd als de klant er vertrouwen in heeft zelfstandig verder te kunnen.


Mijn klantenkring bestaat onder meer uit:Pro Education, Ziekenhuis Rijnstate, Colo, LIFT group, ROC van Amsterdam, ROC ASA, ROC Aventus, Albeda College, Zadkine college, Wolters Noordhoff, Belastingdienst, Urenco, EPN, EXIN, Jutten Simulation and Training, Océ, IJsselgroep, .

Verenigingen waarvan lid

NetOO

Specialisaties

Trainer - Coach

Mijn stijl van coachen is vooral gericht op het ontwikkelen van het zelfsturend en zelflerend vermogen van de klant. Ik coach zowel individuen als teams. Ook leid ik coaches op.

Competentiegerichte opleidingen

Mijn stijl van coachen is vooral gericht op het De afgelopen jaren heb ik me actief bezig gehouden met de advisering rondom en ontwikkeling en invoering van competentiegericht opleiden binnen het MBO.

Projectmanagement

Op tijd en kwaliteit zijn de twee kernwaarden van mijn manier van het managen van projecten. Duidelijkheid van proces gecombineerd met een goede inhoudelijke inbreng staan voor mij centraal.

Werkervaring

1999-heden Zelfstandig ondernemer/Coach - MM&I
2005- 2010 Competentienet
1995-1999 Accenture (Andersen Consulting)

Documenten / meer informatie

artikel in InCT

CV