Klaudie Bartelink

Stuur een e-mail
06-52546012


Ik ben een enthousiast en avontuurlijk persoon. Tevens ben ik deskundig, creatief en innovatief op gebied van werkvormen in cursussen en trainingen. Video speelt daarbij een grote rol.  

 

Ik ben als toegepaste onderwijskundige in 1995 afgestudeerd aan de Universiteit Twente. De meeste ervaring heb ik in het ontwikkelen van leermiddelen, trainingsconcepten, werkvormen, presentaties en evenementen voor een doelgroep die visueel en praktisch is ingesteld. Ook verzorg ik didactische en communicatietrainingen en vervul ik regelmatig de rol van voorzitter/dagleider/projectleider bij evenementen en grootschalige trainingen. Door zelf trainingen te verzorgen, kan ik de producten die ik ontwikkel goed toetsen aan de praktijk. Voor meer informatie verwijs ik naar: www.learningbyaction.nl.

Verenigingen waarvan lid

ToPoS

Specialisaties

Competentiegerichte opleidingen

Ik ben bondsondersteuner voor NOC*NSF waarbij ik bonden help om volgens de richtlijnen van de nieuwe Kwalificatiestructuur Sport diverse kaderopleidingen te ontwikkelen en te implemteren.

Trainer - Coach

Ik verzorg didactische trainingen en communicatietrainingen in diverse branches. Tevens coach ik mensen en teams in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling materialen

Ik ontwerp en ontwikkel concepten en leermaterialen voor trainingen, cursussen, evenementen en congressen. De leermiddelen kenmerken zich door een sterk visueel karakter (foto, film, animaties, e.d.).

Werkervaring

Van 1995 tot 1996: Bossers Opleidings Ontwikkeling
Functie: ontwikkelaar
Van 1996 tot 1997: Bouwradius Onderwijssupport
Functie: Projectleider lesstofontwikkelaar regulier onderwijs
Van 1998 - 2000: Bouwradius Training en Advies
Functie: Cursusontwikkelaar
Van 2000 - 2005: Bouwradius Training en Advies
Functie: Manager afdeling cursusontwikkeling

Publikaties en producten

Bartelink, K.M.C. (1995). Kennisintegratie als voorwaarde voor het leren diagnostiseren in medisch (probleemgestuurd) onderwijs. In: Gezond Onderwijs 4. Houten: Bohn Stafleu Van Loghun

Organisatie

Learning by Action

Documenten / meer informatie

CV