Remco Koffijberg

Stuur een e-mail
0625000556


Ontwerp van creatieve trainingen & games. Trainer en trainingsacteur. 

 

Afdeling Trainingen richt zich op het ontwikkelen van maatwerk trainingen, voor bedrijven die zelf geen afdeling trainingen hebben. (=;

Ik werk veel volgens de concepten van ervarend leren: eerst doen (bijvoorbeeld in een simulatie of in een spel) en dan reflecteren op wat er gebeurd is aan de hand van theorie.

Dit past in een beweging waarbij training steeds meer een belevenis wordt, en steeds minder een traditioneel zaaltje met een flip-over.

Specialisaties

Games - Simulaties

Een simulatie is een ideale manier om te leren: doen alsof. Mijn ervaring als trainingsacteur stelt me in staat om een game zo te ontwerpen dat zowel de deelnemers als de acteurs er plezier in hebben. Dat bevordert het leerresultaat.

Trainer - Coach

Bij Boertien heb ik het vak van communicatietrainer geleerd. Mijn oorsprong ligt in Mondelinge Communicatie: gesprekstechnieken, onderhandelen, presenteren, adviseren, beinvloeden etc. Daarnaast geef ik ook commerciele trainingen en management training.

E-learning - ICT

De techniek om e-learning te maken is steeds mooier geworden in de afgelopen jaren. Maar de didactiek blijft een onderbelicht punt. Ik geef training in de didactiek van e-learning, of maak een goed ontwerp.

Werkervaring

2006 – heden Afdeling Trainingen,
oprichting van een eigen trainingsbureau.

2003 - 2006 Trainingsacteur, Boertien Acteurs Compagnie.

1999 - 2006 Trainer Mondelinge Communicatie, Boertien Training.

1997 - 1998 Change Management Consultant, Andersen Consulting.

1996 Multimediaontwerper, Circon.

Publikaties en producten

Communicatie training
Improvisatie voor organisaties
E-learning
Games en simulaties
Train-de-trainerOrganisatie

AfdelingTrainingen

Documenten / meer informatie