Annemarieke Broenink

Stuur een e-mail
06-4319 9449


Freelance onderwijskundige en projectleider, resultaatgericht, gedegen en helder. 

 

Ervaren in het ontwikkelen en implementeren van opleidingsbeleid. Daarnaast een specialist in beroepscompetentieprofielen en kwalificatiedossiers voor het MBO. Mijn opdrachtgevers zijn onderwijsinstellingen, bedrijfsleven, brancheorganisaties en kenniscentra.

Het is voor mij een uitdaging om met een nieuw vraagstuk aan de slag te gaan en te analyseren hoe het proces of product zo goed mogelijk kan aansluiten op de wensen en de situatie van de opdrachtgever. Daarbij ga ik voor een gedegen voorbereiding en een gestructureerde aanpak. Ik werk graag samen met een team (van inhoudsdeskundigen). Klanten typeren mij als een adviseur / onderwijskundige die met enthousiasme, humor en tact maar ook met doorzettingsvermogen en creativiteit de opdracht weet te voltooien.

Verenigingen waarvan lid

ToPoS

Specialisaties

Competentiegerichte opleidingen

Begeleiden van onderwijsteams bij de invoering van het competentiegericht opleiden. Het ontwikkelen van een organisatievisie op het gebied van competentiegericht leren, opleiden en examineren.

Projectmanagement

Initiatieven nemen, organiseren en structureren van een project, of het nu is voor een onderwijsinstelling of voor een particuliere opleider of het bedrijfsleven. Hierbij word ik ook regelmatig ingezet als mentor voor startende projectleiders.

Ontwikkeling materialen

Sinds 2004 ontwikkel ik beroepscompetentieprofielen en ben daarvoor SHL gecertificeerd. Daarnaast heb ik een ruime ervaring in het ontwikkelen van trainingen, leermiddelen, workshops en auditinstrumenten.

Werkervaring

Na mijn studie heb ik 15 jaar gewerkt in diverse functies bij Bank Mees en Hope (opleidingsadviseur voor accountmanagers en merchant bankers) en bij kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven VTL (projectleider van de kwalificatiestructuur transport en logistiek, het aansturen van het ontwikkelteam). In 2008 ben ik gestart met CrescenTO.

Voorbeelden van de functies die ik sindsdien heb vervuld zijn:
- interim secretaris paritaire commissie, secties Binnenvaart/Nautisch
- projectleider en ontwikkelaar van beroepscompetentieprofielen voor de creatieve branche
- projectleider beoordeling en verbetering van examenproducten voor de hout- en meubelbranche
- projectleider ontwikkeling interactieve leermiddelen voor de binnenvaart
- ontwikkelaar van beroepscompetentieprofielen voor de railsector, ontwikkelaar kwalificatiedossier machinist railvervoer
- ontwikkelaar trainershandleidingen voor een particuliere opleider - assistent teamcoach voor een team van vakdocenten

Organisatie

CrescenTO

Documenten / meer informatie