Van der Grijspaarde Onderwijsadvies

Opwierderweg 150
9902 RH Appingedam
Tel 0596-670331
www.vandergrijspaarde.com

 

Van der Grijspaarde Onderwijsadvies ondersteunt HBO- en WO-instellingen bij onderwijskundige projecten. Deze hebben vaak betrekking op of zijn gerelateerd aan kwaliteitszorg en/of onderwijsaccreditatie. Ook is Van der Grijspaarde Onderwijsadvies in te zetten voor redactionele klussen en voor het schrijven van (onderwijskundige) teksten en handleidingen, zowel binnen het Hoger Onderwijs als daarbuiten.

Voorbeelden van projecten op het gebied van kwaliteitszorg zijn het begeleiden bij het schrijven van zelfevaluatierapporten ter voorbereiding op onderwijsaccreditaties en het beoordelen van dergelijke rapporten in het HBO en WO. Ook heeft Van der Grijspaarde Onderwijsadvies zitting in auditcommissies in het WO en in accreditatiecommissies van VBI's.

Een voorbeeld van een project op het gebied van het redigeren van onderwijskundige teksten is de eindredactie van twaalf opleidingswerkplannen van HBO-opleidingen. Ook heeft Van der Grijspaarde Onderwijsadvies ruime ervaring in het ontwerpen en schrijven van heldere, bruikbare handleidingen en instructiemateriaal voor allerlei doelgroepen.

Personen

Linda van der Grijspaarde

Branches waarin werkzaam

HBO, WO en ondersteunende organisaties

Rechtsvorm

eenmanszaak