Annelies Braak

Blijf nieuwsgierig!

Profielfoto
Mijn verhaal

Als ervaren consultant begeleid ik organisaties en hun medewerkers bij vragen op het gebied van leren en ontwikkelen.

Als adviseur, projectleider, onderwijskundige en/of ontwikkelaar leid ik HRD-projecten, geef ik opleidingsadvies, schrijf ik opleidingsplannen, ondersteun ik bij visie- en beleidsontwikkeling, ontwerp ik leertrajecten en ontwikkel ik leeractiviteiten.

Leren werkt! Het ontwikkelen van talenten van medewerkers draagt bij aan de organisatiedoelstellingen. Het leren ondersteunt het werken als het direct in de praktijk kan worden toegepast. Dan krijgt leren betekenis.

Sinds 2010 werk ik als zelfstandige, de variatie in projecten en opdrachtgevers en de afwisseling in rollen bevalt mij erg goed. Complexe opdrachten tot een goed einde brengen met oog voor organisatie, team en individu.

Mijn aanpak is betrokken, praktisch en resultaatgericht.

Naam Annelies Braak
Organisatie Annelies Braak
Specialisaties Advisering, Beleid en management, Competentiegerichte opleidingen, Kennismanagement, Projectmanagement, Kwaliteitszorg, Verandermanagement, Interimmanagement
06-81428598
[email protected]
Mijn portfolio

2010-heden: als zelfstandig consultant leren en ontwikkelen werkzaam voor diverse opdrachtgevers, op interim- of projectbasis: Naktuinbouw, Gemeente Eindhoven, RadarVertige, provincie Noord-Holland, provincie Overijssel, provincie Gelderland, Segment Groep, VCC, Friesland Campina, Mark Academy, Aventus, Intec Learning, Educall.

2001 – 2010, Human Capital Group: Als senior opleidingsadviseur heb ik voor diverse organisaties grootschalige opleidings- en ontwikkelingstrajecten ontwikkeld en uitgevoerd in samenwerking met inhoudsdeskundigen, trainers en projectmedewerkers. Hierbij vervulde ik de rol van projectleider, adviseur en/of onderwijskundige.

2001: Als accountmanager bij [email protected] verantwoordelijk voor het inhoudelijk vormgeven van het [email protected] e-HRD systeem en het begeleiden van pilotprojecten.

1997-2001: Consultant bij Intec Opleiding en Ontwikkeling. Organisaties adviseren over opleiding en ontwikkeling, formuleren van opleidingsplannen en deze vertalen naar maatwerk leertrajecten, werven en selecteren van HRD professionals.

1994-1997: Onderwijskundige bij Hunter Douglas Europe. In vervolg op mijn afstudeeropdracht, het ontwikkelen van instructiematerialen voor laag opgeleide productiemedewerkers, heb ik diverse trainingsprogramma’s en leermiddelen ontwikkeld, het management geadviseerd over opleiden en trainers begeleid.

Mijn organisaties

ANNELIES BRAAK

Roodborststraat 6
2333 VP Leiden
Tel 0681428598