Patricia Antersijn - de Keulenaar

Maakt het je wat uit? Doe er dan wat aan!

Profielfoto
Mijn verhaal

Maak het je wat uit? Doe er dan wat aan! Mijn lijfspreuk klinkt zo simpel. De praktijk blijkt vaak lastiger. Vaak weten klanten wat ze willen, waar het naar toe moet en soms zelfs al wat er moet gebeuren, maar om het dan voor elkaar te krijgen. Mijn simpele lijfspreuk helpt mij om keuzes te maken en de energie te vinden om daadwerkelijk resultaten te halen. En daar profiteert u weer van in onze samenwerking. Wat simpel is houden we simpel, wat complex is gaan we niet uit de weg. U en uw mensen maken het verschil. Communicatie, drijfveren, motiveren, positieve energie creëren en de relatie met elkaar aangaan zijn daarbij cruciaal. Hiervan heb ik mijn specialiteit gemaakt. Het Process Communication Model speelt hierin een waardevolle en resultaatgerichte rol.

Mijn meer dan 25 jaar werkervaring levert u op dat ik op een praktische manier uw vraag bekijk vanuit het systeem van uw organisatie of instelling, me snel inleef in een situatie en makkelijk communiceer met zowel de werkvloer als op directieniveau.

Het motiveert me enorm om mijn expertise te delen binnen verschillende branches. Deze kruisbestuivingen genereren de energie voor praktische maatwerkoplossingen die werken.

Klanten en opdrachtgevers typeren mij als integer, analytisch, doortastend, betrokken, warm en resultaatgericht.

Naam Patricia Antersijn - de Keulenaar
Organisatie Process Communication Nederland B.V.
Specialisaties Verandermanagement
06 533 27 060
[email protected]
Mijn portfolio

 Strategisch opleidingsbeleid

Samen met de klant opzetten van een strategisch opleidingsbeleid organisatie breed (30.000 medewerkers) bij de invoering van een nieuw veiligheids management systeem.

Evaluatie

Evaluatie van een nieuw aangeschafte methode binnen een ROC met als doel onderbouwd een beslissing nemen om er mee door te gaan of niet. Daarnaast legt de evaluatie de kracht en valkuilen van de organisatie bloot bij aanschaf en implementatie van nieuwe methoden. En wordt samen met de organisatie gezocht naar haalbare mogelijkheden om te verbeteren.

(Team) Coaching

Coachen van een team docenten op een ROC op toepassen differentiatie binnen een klas.

HRD structuur

Opzetten van een inhoudelijke (HRD)structuur zodat professionaliseringsinitiatieven (trainingen, bijeenkomsten, bosdagen, intervisie, etc.) elkaar gaan versterken en aansluiten bij de doelstellingen en visie van het bedrijf.

Mijn organisaties

Process Communication Nederland

Als je jezelf begrijpt en snapt wat de mensen om je heen nodig hebben, ontstaat er begrip, erkenning, energie. En werkt het samen zoveel beter. Process Communication; weet wat werkt.

drieS

Samen. Sterk. Synergie. Coöperatie van 8 enthousiaste zelfstandige onderwijskundigen die elkaar scherp houden en aanvullen.