Klaudie Bartelink

brengt natuur op inspirerende en innovatieve wijze onder de aandacht.

Profielfoto
Mijn verhaal

Ik hou van avontuur, natuur en in het bijzonder de zee. Samen met anderen ontwikkel ik concrete initiatieven om de natuur onder de aandacht te brengen. Mijn projecten hebben educatief, praktisch en visueel karakter. Voor deze projecten film ik onder en boven water, (co)produceer ik documentaires, videoclips, boeken, folders en tentoonstellingsmateriaal. Alles om de natuur aan een breed publiek zichtbaar te maken. Mijn ontwikkelde materiaal worden gebruikt door bijvoorbeeld SEA LIFE Scheveningen, Wereld Natuur Fonds, VARA Vroege Vogels TV, EMS Films, Stichting De Noordzee, en Stichting Natuurbeelden.

Naam Klaudie Bartelink
Organisatie Learning by action
Specialisaties E-learning en ICT, Ontwikkeling materialen, Projectmanagement
+31(0)652546012
[email protected]
Mijn portfolio

Vanaf 2007: zelfstandig ondernemer in het leveren van creatieve en innovatieve onderwijskundige diensten en producten voor diverse profit en non-profit organisaties in uiteenlopende branches

Vanaf 2007: onafhankelijk filmmaker

Vanaf 2009: bestuurslid stichting; projectmanagement, financiën & fondsenwerving en actief als onderwaterfilmer

Vanaf 2007: maritiem instructeur

Vanaf 2007: duikinstructeur

Vanaf 1998: kaderlid bergsportvereniging

Vanaf 2011: BCL professional

Vanaf 2011: Marina van Damme netwerk

1997 tot 2007: manager cursusontwikkeling bij een cursusinstituut voor de bouw

 

Mijn organisaties

Learning by action levert creatieve en innovatieve onderwijskundige diensten en producten voor diverse profit en non-profit organisaties in uiteenlopende branches.

Stichting Duik de Noordzee schoon zet zich in voor het behoud van biodiversiteit en cultuurhistorisch erfgoed op de bodem van de Nederlandse Noordzee.

Klaudie Bartelink is onderwaterfilmer en levert natuurbeelden (boven- en onderwater) aan stock sites die in binnen- en buitenland zijn gemaakt.

Onderwaterbeelden is een samenwerking van Peter van Rodijnen en Klaudie Bartelink. Zij leveren onderwaterbeelden die in Nederland zijn opgenomen aan natuurorganisaties, omroepen en productiemaatschappijen.

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

BCL Instituut verzorgt diverse open workshops en programma’s voor trainers, coaches, opleiders en leidinggevenden. Altijd onderbouwd met breinkennis.

Marina van Damme netwerk is een netwerk van dames die net als Klaudie Bartelink de Marina van Damme prijs hebben gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan getalenteerde en ondernemende jonge vrouwelijke afgestudeerden van de TU Delft, TU Eindhoven en UT Twente.

NOB is de Nederlandse Onderwatersport Bond.

NKBV is de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging