Robina van de Pol

Doe waar je goed in bent en doe het goed

Profielfoto
Mijn verhaal

Mijn ondernemerspad begon in 2007 met de oprichting van Atrivision, een kleine organisatie die helpt bij het inrichten van leermanagement en de ontwikkeling van e-learning.  Tot die tijd heb ik veel ervaring opgedaan met de implementatie en project management van leermanagement systemen en heb ik vijf jaar in Schotland gewoond en gewerkt.

In de jaren bij Atrivision heb ik veel implementaties begeleid, klanten geadviseerd en leiding gegeven aan een kleine groep professionals. Ik ben sterk in analyse en procesmatig denken en ben resultaatgericht en leergierig. Dit maakt dat ik problemen goed kan doorgronden en slimme oplossingen kan implementeren.

Werk je bij een opleider die klassikaal en/of digitaal aanbod (wil) uitleveren aan haar klanten, maar weet je nog niet hoe?  Ik maak graag een kennismakingsafspraak.

 

 

Naam Robina van de Pol
Organisatie Atrivision
Specialisaties Advisering, E-learning en ICT, Interimmanagement
06 22937954
[email protected]
Mijn portfolio

- Advies over inrichting leerbeleid, analyse van huidige situatie en verbetervoorstellen
– Ontwerp en inrichting van opleidingsprocessen
– Project management LMS implementaties en advies op de inzet van LMS systemen

Door de jaren heen heb ik voor mooie klanten mogen werken zoals Ahold, Stork, Gasunie, Koraal, AMC en Greenpeace en MinBZK. Maar naast deze grote organisatie werk ik nu vaker in het (klein) MKB bij organisaties die training wegzetten bij hun klanten.

Ook voor interim klussen kunt u bij mij of bij Atrivision terecht.

 

Mijn organisaties

www.atrivision.com

www.saasplaza.com ( Siennax Learning Services)