Annemarieke Broenink

De organisatiekracht = de weg x condities x moreel

Profielfoto
Mijn verhaal

In 2008 ben ik gestart als zelfstandig onderwijskundige / projectleider met CrescenTO, ‘groei met Toegepaste Onderwijskunde’ en heb me sindsdien verder ontwikkeld op het gebied van projectmanagement, begeleiding van opleidingsteams en examencommissies en de ontwikkeling van opleidingstrajecten,  beroepsprofielen en leermiddelen.
Ik ga graag aan de slag met een nieuw vraagstuk, onderzoek daarbij hoe het proces of product zo goed mogelijk kan aansluiten op de wensen en de situatie van de opdrachtgever. Daarbij ga ik voor een gedegen voorbereiding en een gestructureerde aanpak. Ik werk veel in het middelbaar beroepsonderwijs, samen met teams van docenten.

Opdrachtgevers typeren mij als een adviseur / onderwijskundige die met enthousiasme, humor en tact maar ook met doorzettingsvermogen en creativiteit de opdracht weet te voltooien.

Naam Annemarieke Broenink
Organisatie CrescenTO
Specialisaties Advisering, Projectmanagement, Training en coaching, Ontwerp opleidingen
06-43199449
[email protected]
Mijn portfolio

Recente opdrachten:

  • Aventus: het begeleiden van het team Internationale handel/Groothandel, Marketing en communicatie bij het ontwerpen van het gemeenschappelijk basisjaar. Het trainen van de subexamencommissies van de sector Handel en Economie.
  • Cibap: het ondersteunen bij de opzet van de nieuwe, tweetalige opleiding Creative Business Developer.
  • Redersvereniging voor de zeevisserij: het ontwikkelen van kennis- en vaardigheidsprofielen voor de functies aan boord van een trawler.
  • MBO Amersfoort: het ontwerpen van de opleidingen van de Hotelschool op basis van de vernieuwde kwalificatiestructuur.
Mijn organisaties

Crescento

Netwerkpartner van drieS, coöperatie van onderwijskundigen