Ghislaine Hoenderboom

Profielfoto
Mijn verhaal

Leuk dat je mijn profiel bij NetOO bekijkt.

In oktober 2022 startte ik met Partner in Leren. Hier wil ik als onderwijskundige en projectleider organisaties ontzorgen en ondersteunen bij projecten en vraagstukken op het gebied van leren en ontwikkelen. Hiervoor werkte ik als programmamanager, opleidingsmanager, projectmanager, onderwijskundige, accountmanager, kwaliteitsmanager en regiomanager. Meer informatie over de gevolgde opleidingen en werkervaring vind je op mijn LinkedIn profiel.

Als je met me gaat samenwerken, dan kun je rekenen op verschillende competenties. Allereerst is het mijn drive om jouw organisatie en jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vraagstuk en/of project waar je hulp bij nodig hebt. Hierbij maak ik vooral gebruik van mijn visie op leren en ontwikkelen, analytisch en conceptueel vermogen, oplossingsgerichtheid en planningsvaardigheden.

Ten tweede noemen mensen die me goed kennen en met me hebben samengewerkt nog de volgende aspecten: organisatievermogen, betrouwbaarheid, creatief denken, samenwerken, bruggenbouwer, onderwijskundig leiderschap en eerlijkheid.

Bel of mail me gerust om mogelijke samenwerking te verkennen.

Hartelijke groeten,

Ghislaine Hoenderboom MSc

Naam Ghislaine Hoenderboom
Organisatie Partner in Leren
Specialisaties Advisering, Beleid en management, Competentiegerichte opleidingen, E-learning en ICT, Kennismanagement, Ontwikkeling materialen, Projectmanagement, Toetsing, Training en coaching, Ontwerp opleidingen
06 51 48 53 38
[email protected]
Mijn portfolio

Partner in Leren ondersteunt en ontzorgt organisaties bij vraagstukken en projecten op het gebied van leren. Je kunt hierbij denken aan:

∞ Ontwikkelen van een opleidingsprogramma/ curriculum;
∞ Ontwerp en ontwikkeling van (blended en e-learning) opleidingen;
∞ Ontwikkelen van (online) toetsen en examens;
∞ Implementatie, begeleiding en beheer leerplatforms;
∞ Ontwikkelen van inwerkprogramma’s, traineeships en stagebegeleiding;
∞ Project - en programmamanagement;
∞ Overige onderwijskundige werkzaamheden.

Het complete portfolio vind je op mijn website: Portfolio Ghislaine Hoenderboom

Mijn organisaties

Partner in Leren

[email protected]

06 51 48 53 38