Linda Bruggink

Een leven lang leren

Profielfoto
Mijn verhaal

Als onderwijs en gezondheidszorg professional geloof ik in leren en jezelf blijven ontwikkelen. Leren is niet alleen een opleiding doen of een studie volgen. Leren doe je heel je leven, 24/7. Leren doe je formeel, georganiseerd. Maar nog veel meer informeel, soms ongemerkt. Tijdens je werk en in privésituaties.
Vanuit mijn passie voor leren, het ontwikkelen van (digitale) leermiddelen, taal en tekst heb ik mij gespecialiseerd tot onderwijskundig e-learning ontwerper, opleidingsadviseur en tekstschrijver. Mijn onderwijskundige expertise staat centraal in mijn dienstverlening. Ik ben een enthousiaste idealist. Maar ook een analytische pragmaticus die graag samenwerkt en kan verbinden.
Sinds oktober 2016 ben ik de trotse eigenaar van SMART learning & development.

 

 

Naam Linda Bruggink
Organisatie SMART learning @ development
Specialisaties Ontwikkeling materialen, Projectmanagement, Toetsing, Training en coaching, Ontwerp opleidingen
0612060172
[email protected]
Mijn portfolio

Mijn werkzame leven ben ik begonnen als operatieassistent, daarna heb ik mij ontwikkeld tot onderwijsprofessional. Als eerstegraads docent in het hoger gezondheidszorg onderwijs, als mbo docent Nederlands en als projectleider heb ik veel ervaring opgedaan binnen het hbo en mbo met het projectmatig ontwerpen en innoveren van curricula, les- en toetsmaterialen en scriptie begeleiding. Vanwege mijn interesse in leren met behulp van technologie heb ik de de opleiding Onderwijskundig e-learning ontwerper gevolgd. Binnen het bedrijfsleven heb ik digitale leerplatformen ingericht, e-learning ontwikkeld en trainingen ontwikkeld en gegeven. Daarnaast ben ik werkzaam als redacteur en auteur. Op dit moment volg ik de Master Educational Science and Technology aan de University of Twente.

Ik ben inzetbaar op het gebied van:

Opleidingsadvies professionalisering en onderwijskundige ondersteuning,

Ontwerpen of innoveren en verzorgen van opleidingen, trainingen en toetsen,

Ontwerpen en begeleiden van digitale opleidingsconcepten, e-learning en blended learning,

Projectmanagement.

 

Mijn organisaties

Projecten en opdrachtgevers zijn:

Uitgeverij Bohn, Stafleu van Loghum

Project Leerlandschap OKC 2020

Zorgacademie Erasmus MC

Zorgkeuzelab

Isala Academie

Medlon Medische Diagnostiek

Newes Energy Services

Carrierewereld

Sales Improvement Group