Myra van der Linde

Leren is investeren

Profielfoto
Mijn verhaal

Over kennis vergaren, delen en behouden

Hebt u het al eens meegemaakt? De cv-monteur die ter plekke op zijn laptop opzoekt hoe hij een bepaalde reparatie uit moet voeren? Opleiden en trainen gebeurt steeds meer op het moment en de plek dat iemand de informatie echt nodig heeft. De voordelen zijn groot: kostenbesparingen op locatie, reis- en verblijfskosten, trainers maar ook tijdwinst door alleen dat te leren wat echt nodig is op dat moment.

Ondertussen doet de cv-monteur tijdens zijn werk kostbare ervaring op. Hoe zorgt u er nou voor dat zijn opgedane ervaring en kennis ook voor andere medewerkers beschikbaar komt? Maar ook: hoe wordt deze kennis behouden voor uw organisatie?

 

Kennis opdoen, delen en behouden

Kennis opdoen, kennis delen en kennis behouden zijn de belangrijkste pijlers in uw organisatie. Ik zet daarvoor allerlei middelen in, zoals e-learning-systemen, intranet, leerbijeenkomsten en mobiel leren. Maar ook een papieren instructiekaart kan een oplossing zijn.

Ik analyseer uw opleidings-, trainings- of kennismanagementvraag kritisch en met een open vizier. Dit vertaal ik in praktische oplossingen die altijd op maat zullen zijn voor uw organisatie. Een oplossing kan uit de toepassing van verschillende middelen bestaan zoals een leerbijeenkomst in combinatie met mobiel leren. Wanneer de oplossing u aanspreekt, gaan we samen het ontwikkel- en implementatietraject in. Heldere communicatie is één van de sleutelwoorden gedurende alle trajecten. Net als planmatig werken, samenwerking, voortgangsrapportage, tijds-, kosten- en kwaliteitsbeheer.

 

Industrie

LindeLearning richt zich op de industrie, zoals machinebouwers, fabrikanten van onderdelen, maar ook bedrijven die zich bezig houden met andere soorten industrieën en de zorgsector zijn van harte welkom.

In elk bedrijf of industrie waar kennisvergaring, kennisbehoud en kennis delen een grote rol speelt, kan LindeLearning ingezet worden. De werkwijze blijft hetzelfde, de uitkomst zal voor elke opdracht maatwerk zijn.

 

Projectleiding

Heeft u alleen behoefte aan projectbegeleiding voor uw interne kennismanagement- en/of leertrajecten met kennis van zaken op het gebied van leren en kennismanagement? Ook dat kan!

 

Ik help u uw concurrentie voor te blijven door het kennisniveau in uw organisatie te verhogen, te optimaliseren en te behouden.

 

Naam Myra van der Linde
Organisatie LindeLearning
Specialisaties Advisering, E-learning en ICT, Kennismanagement, Projectmanagement, Training en coaching
06 -190 190 25
[email protected]
Mijn portfolio

Drillster

Triview

KLM Cargo

Blokker

Waterschap Aa & Maas

Thales

MOBA

Waternet

Mijn organisaties

LindeLearning
van Hogendorplaan 2
1215 EH  Hilversum

LindeCoaching – wandelcoaching voor professionals en managers die (bijna) een burn-out hebben
Karel Doormanlaan 332
1215 NW  Hilversum